DECALU88 HI-FLAT DOORS

Tijdloze oplossing voor moderne projecten

De Hi-Flat deuren zijn standaard voorzien van een gepatenteerd bi)metal profiel in de deurvleugels, dit zorgt er voor dat de deurenbladen meer bestand zijn tegen hevige temperatuurverschillen. Deze deuren kunnen voorzien worden met glas, sandwich panelen of sierpanelen van HARINCK. De deur is langs 2 zijden vlakliggend en heeft een diepte van 88mm.

  • Geïntegreerde dichtingen
  • onzichtbare afwatering
  • ruim kleurenpallet
  • Milieuvriendelijk

16 Trendkleuren

Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamme dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en staalblauw tot licht invoor. Onze kleurcollecties Aluroc en Decoroc zijn volledig op elkaar afgestemd dankzij het Smart Colours-principe. De 16 kleuren uit het gamme kunnen toegepast worden op alle profielen in zowel aluminium als kunststof, zonder het minste kleurverschil. Combineer naadloos schrijnwerkelementen van Deceuninck, Deceuninck Aluminium en Tunal en haal het maxiumum uit een bouwproject op vlak van kwaliteit, budget én design. 

SMART COLOURS

Kleur is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een gebouw en moet passen bij de overige elementen in de gevel. Bij Deceuninck streven we naar ‘materiaalneutraliteit’. Volgens die visie ontwikkelden we het Smart Colours-principe voor ons coatinggamma. Onderstaande kleuren kunnen zowel als Aluroc en Decoroc besteld en gecombineerd worden voor het volledige Deceuninckgamma, inclusief de Tunal producten. De 16 onderstaande kleuren hebben een klasse QualiCoat II terwijl andere RAL-kleuren beschikbaar zijn in klasse I.