DECALU88 STANDARD

Tijdloze oplossing voor moderne projecten

De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken die we ook in onze kunststofprofielen toepassen. Het voorgaande systeem werd geoptimaliseerd van 8 tot slechts 3 componenenten, zonder centrale middendichting. Alle nieuwe reeksen voldoen aan dezelfde hoge isolatiewaarden.

  • Geïntegreerde dichtingen
  • onzichtbare afwatering
  • ruim kleurenpallet
  • Milieuvriendelijk

DECALU 88 HI-FLAT

Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

DECALU 110 HI-STEEL

Deze reeks creëert de <<Steel Look>> eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in renovatie van bestaande gebouwen en lofts.

DECALU 88 HI-ELITE

Een innovatieve variant van de steel look, voor een modernistische en architecturaal hoogstaande vormgeving.

16 Trendkleuren

Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamme dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en staalblauw tot licht invoor. Onze kleurcollecties Aluroc en Decoroc zijn volledig op elkaar afgestemd dankzij het Smart Colours-principe. De 16 kleuren uit het gamme kunnen toegepast worden op alle profielen in zowel aluminium als kunststof, zonder het minste kleurverschil. Combineer naadloos schrijnwerkelementen van Deceuninck, Deceuninck Aluminium en Tunal en haal het maxiumum uit een bouwproject op vlak van kwaliteit, budget én design. 

SMART COLOURS

Kleur is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een gebouw en moet passen bij de overige elementen in de gevel. Bij Deceuninck streven we naar ‘materiaalneutraliteit’. Volgens die visie ontwikkelden we het Smart Colours-principe voor ons coatinggamma. Onderstaande kleuren kunnen zowel als Aluroc en Decoroc besteld en gecombineerd worden voor het volledige Deceuninckgamma, inclusief de Tunal producten. De 16 onderstaande kleuren hebben een klasse QualiCoat II terwijl andere RAL-kleuren beschikbaar zijn in klasse I.