Rolluiken

Rolluiken in PVC

De Deceuninck-rolluiken bieden een goede thermische en akoestische isolatie. Bovendien passen ze op alle mogelijke ramen. 

  • prima isolerend
  • inbraakwerend
  • breed kleurenpallet

stijl & kleur

Tijdloze kleuren en afwerking

Qua kleur is de rolluiklamel uitsluitend verkrijgbaar in verkeerswit in de massa gekleurd. De kleur van de onderlat harmonieert met ons ramen- en deurenassortiment verkrijgbaar in de complete kleurencollectie. U kiest bovendien de bediening die u wenst: lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken) of bediening op afstand. 

Coating

Satijnachtige, matte look:

  • Eenzijdig, tweezijdig of rondom rond gekleurd
  • Jarenlange kleurgarantie
  • Onderhoudsvriendelijk

 

isolatie & privacy

Met zorg uitgekozen

De Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck vormen de ideale aanvulling op Zendow#neo-ramen en -deuren en bieden een uitstekend alternatief voor luiken. Ze bieden een goede thermische en akoestische isolatie en beschermen u tegen ongewenste blikken.

installatie

Makkelijke plaatsing

Net als alle andere producten van Deceuninck, is ook het Zendow#neo Protex-rolluik makkelijk te plaatsen: de kast bestaat uit één stuk en kan tijdens één werfbezoek worden geïnstalleerd. De luiken worden vaak al in het atelier voorgemonteerd op de ramen, wat een grote tijdwinst betekent bij de plaatsing.

design

Schitterend design

Deceuninck biedt een ruime keuze: met Zendow#neo Protex-rolluiken vindt u gegarandeerd de juiste stijl voor uw interieur. U kunt bovendien de bediening kiezen die u wenst: lint-, ketting-, kruk- of bediening op afstand. Of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject is, de rolluiken van Deceuninck zijn de perfecte oplossing voor een comfortabel en gezellig interieur. 

onderhoud

Onderhoudsvriendelijk

PVC is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom vragen Zendow#neo Protex-rolluiken heel weinig onderhoud. Onze Zendow#neo Protex-rolluiken zijn jarenlang kleurvast. Onze kleuren reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen.